Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Кирил Петков горд от случая „Корал“: Измислен скандал

Политика

Кирил Петков горд от случая „Корал“: Измислен скандал

Кирил Петков горд от случая Корал: Измислен скандал - Tribune.bg
Снимка:

Кирил Петков обяви пред Нова телевизия, че е горд от случая „Корал“:

„Аз съм горд от този случай. Вече 3 години съм в политиката. Когато ДАНС работи да се измисли следващ компроматен скандал, МВР образува досъдебно производство. Цялата държава работи да ти измисли скандал. Единственото е, че преди 3 години съм излязъл от организация с нула лева, това е гордост за мен, защото съм помогнал за кауза“, каза Кирил Петков пред Нова тв по повод сигнал срещу него и Лена Бориславова в разследване за измама и използване на фалшиви документи при напускането му на УС на дружеството за плажа Корал.

„Няма да дам на ДАНС и прокуратурата лукса да чуят нашата защитна теза, която е много истинска и много вярна. Ще я чуят, когато повдигнат обвинения“, похвали се Петков.

„От сутрин до вечер се измислят скандали. За 3 години могат да измислят са това как съм излязал от неправителствена организация с нула лева. Това е стандартът, който бих се радвал всеки политик да има“ , заяви съпредседателят на ПП.  Кирил Петков коментира и реорганизацията на движение в центъра на София срещу която има множество протести:

„Трябва да решим какво искаме, деца да карат колела по велоалеи или да има автомобили. Може и двете“, заяви той, без да даде конкретен отговор за решението на „Патриарха“ и „Витоша“.

Кирил Петков се извини на избирателите им, че не са комуникирали с тях достатъчно.

„17.5% от нашите избиратели са твърдо с нас, 7% се чудят дали да излязат и да гласуват. Това е така, не защото вярват, че сме ги предали. Те разбраха, че ние не търгуваме с принципи. Той добави, че е трябвало да минат девет месеца, да се разпадне „сглобката“, а хората да разберат, че не са ги предали.

„Трябва да покажем, че сме заедно и сме мобилизирани. Така ставаме незаобиколим фактор. Стига сме се съобразявали с всички, време е те да се съобразяват с нас. Този път няма да поемем отговорността на ГЕРБ. Нямаме никакъв проблем да сме в опозиция”, уточни още Петков. Той обясни, че голямата сила на Пеевски идвала от негласуващите „Ако сме в опозиция от сутрин до вечер ще светиме с лампите. Няма да им позволим да правят схеми“, зарече се съпредседателят на ПП. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети