Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Проф. Ангелов: Децата от ПП-ДБ, които не знаят какво правят, бяха използвани от проруските партии в НС

Политика

Проф. Ангелов: Децата от ПП-ДБ, които не знаят какво правят, бяха използвани от проруските партии в НС

Проф. Ангелов: Децата от ПП-ДБ, които не знаят какво правят, бяха използвани от проруските партии в НС - Tribune.bg
Снимка:

„ПП-ДБ са разпасана команда, в която всеки си говори кой каквото си иска. Едните говорят едно, а другите – друго. От началото те казаха, че не искат споразумения с ГЕРБ и затова имаше сглобка. Когато направихме документ, те отказаха да го разпишат. Те вървяха в посока да няма правителство. Това се чу и в техния запис от заседание“, коментира депутатът от ГЕРБ-СДС Костадин Ангелов в студиото на „Офанзива с Любо Огнянов”.

„Като че ли Кирил Петков е паднал на глава от гърба на Бойко Борисов. Нещата, които говори преди обяд и следобяд нямат логическа връзка и това има медицински термин“, заяви той на въпрос за думите на лидера на ГЕРБ, че „гърбът му е голям, но и хлъзгав“.  

„Рано е да говорим за коалиции. Зрелите политически формации говорят за тях след изборите. Ние няма да отстъпим от евроатлантическите си ценности“, добави Ангелов, попитан с кого би управлявала партията на Бойко Борисов след вота на 9 юни.

По думите му разговори могат да се водят с всяка партия, която изповядва тези ценности и има представителство в Народното събрание. 

Ангелов коментира и отстраняването на председателя на парламента Росен Желязков. Той го нарече „инфантилно поведение”.

„Децата от ПП-ДБ, които не знаят какво правят, бяха използвани от проруските партии в НС”, смята депутатът от ГЕРБ-СДС.

Той засегна и темата за оставката на управителя на НЗОК. Според Ангелов тя е била оттеглена под натиск 30 минути преди старта на обсъждането ѝ в парламента. „Станимир Михайлов не беше управител на НЗОК, а секретарка на финансовия министър Асен Василев”, посочи народният представител.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети